VILLA D'OR
TRAPPEN VAN GIETIJZER
DE CARACTERE
L'ESPRIT RECUP'

Spiltrap 1890
EN
FR
NL
IT
ES
DK
SE
FI
RU

Achtergrond
Voordelen
Kenmerken
Foto's
Showroom
De Prijs
Documentatie
De hoogte
De gewenste hoogte wordt bereikt door het stapelen van de traptreden (met een hoogte van 18cm). Voor een trap met een hoogte van bijvoorbeeld 270cm zijn 14 treden nodig. De laatste trede is de vloer, dan wel de bordestrede.
De diameter
De diameter van de spiltrap is 156cm. Vijf treden maken een kwart draai; 20 treden een complete draai.
De bordestrede
De bordestrede is de laatste trede die zich op hetzelfde niveau als de vloer bevindt. De hoogte van de bordestrede is (eveneens) 18cm welke kan worden ingekort om exact op de juiste hoogte uit te komen. Dient apart meebesteld te worden.
Het gewicht
Om het (totaal)gewicht van de trap (inclusief alle onderdelen) te berekenen dient het aantal traptreden met 22kg te worden vermenigvuldigd.
De afwerking
De trap wordt onbehandeld, in losse onderdelen, geleverd. Het is aan de klant om te kiezen het metaalaspect te behouden dan wel de trap te verven in de gewenste kleur. Er is een professionele roestwerende verf (zwart) beschikbaar. Dient apart meebesteld te worden.
De balustrade
Er zijn balustradespijlen beschikbaar (in dezelfde stijl als de trap) evenals een leuning en platte strip om een complete balustarde te maken.
Download de
kenmerken


© VILLA D'OR · CONTACT